Ghidul de Iubire – Cadouri Handmade din Sibiu (partea I)

Dacă există vreo lună în care să poți face supradoză de inimioare, aceasta este Februarie. Dar e de înțeles. Ianuarie ne-a creat o foame de viață și de nou, iar noi ne trezim acum, cu o dorință sfâșietoare de primăvară. Nu mai avem răbdare până în Martie, așa că nu avem de ales, decât să presărăm iubire și culoare în tot ce ne înconjoară. Și inimi. Multe inimi.

De la cele făcute cu pixul în colțuri de agenda, la Post-It-uri cu mesaje de dragoste și emoticon-uri, ne place să ne înconjurăm cu inimioare iar în Februarie, ne dezlănțuim.

Vă îndemn la o supradoză de iubire, în cel mai bun sens posibil, pentru a arăta acelor persoane speciale din viață voastră, cât de mult le prețuiți.

Iar dacă vorbiți limbajul iubirii prin cadouri, și apreciați produsele lucrate manual, atunci vă dăruiesc 12 idei „iubărețe”, realizate exclusiv de artizani din Sibiu.

Produsele recomandate în continuare sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților sau cuplurilor, sub forma unui cadou comun.

1. Sticle cu mesaje personalizate, ce se transformă „după consum”, într-un obiect decorativ de excepție. Sunt realizate de Liana, de la Fabrica de Mesaje.

Sticla personalizata mesaje iubire sibiu

2. Docking Station, pentru bărbații practici, moderni și deschiși spre nou. O soluție ideală, decorativă și elegantă, realizată de Cezar și Bianca din L’Ateliemn. Conține: suport din lemn cu spațiu pentru portofel, spațiu pentru telefon cu slot pentru încărcare, pentru ceasuri/brățări, ochelari și în spate pentru chei şi căști mici; per ansamblu, pentru organizarea obiectelor esențiale în fiecare zi.

Docking station barbati lemn sibiu l'ateliemn

3. Tinerele pasionate de muzică, vor aprecia acest set cusut manual, în cheia Sol, intitulat „Dragostea cântă”. Ritmul este compus si cusătura realizată, de Maria din Țara lui Papion.

Set medalion cercei cusut manual cheia sol muzica rosu

4. O pernă cu praf de vise și buzunar pentru surprize, ce ostoieşte dorul în 4.5 secunde. Strângerea în brațe în timpul unui film romantic este recomandată de specialiști. Realizată de Ioana de la Jo’s Crafts, perna în formă de inimioară este o mărturie pentru sentimente sincere, prețioase şi pufoase.

Perna inima handmade manual sibiu

5. Geanta este un loc special, în interiorul căreia lumea capătă alte reguli fizice. Spațiul se mărește întreit, și piticii care ascund lucruri, zburdă neosteniți exact când ai nevoie de ceva anume. Gențile cusute integral manual de Anca de la Anca’s BagShop, promit stropul de magie, alături de satisfacția purtării unei piese inedite, realizate integral manual.

Geanta piele manual cusatura traditionala moderna urbana

6. Sinatra cânta „Am lumea pe o sfoară, Stau pe un curcubeu, Am sfoara în jurul degetului, Ce lume, ce viață; sunt îndrăgostit…” („I’ve got the world on a string” – compusă în 1932). În acest tablou de „string art”, dedicat iubirii, Lavinia de la Creative Family, vă oferă lumea, curcubeul și viața, într-un singur cuvânt – „Love”.

Tablou string art love rosu sibiu

7. „Te iubesc mai mult decât își iubește o fetiță, ursulețul de plus.” spuse cu un zâmbet larg, iubitul spre iubita lui. Iar ea știa exact ce vrea să spună. La fel știe și Dana de la Ștefy’s Art, care a intuit o declarație de dragoste, atât de simplă și puternică, în imaginea sugestivă a unui ursuleț pictat.

Cana ursulet urs de plus inima inimioara iubire pictat manual sibiu

8. Fotografiile și amintirile au o energie minunată, care merită păstrată cu blândețe, într-un mini album foto, dedicat unei persoane speciale. Diana de la Handmade for Home, a conceput acest album, pentru 50 de fotografii (9 x 13), aranjate în 8 pagini.

Album foto special iubire sibiu handmade

9. Romantismul transformă praful vieții obișnuite, în pulbere aurie. El ne ajută să găsim fragmente de bucurie, în cele mai mici detalii, asemeni pieselor prețioase ce îmbogățesc experiențele unice din viața de cuplu. Setul este conceput de Maria de la Gifts and Decorations for you.

Set ocazie decoratiuni nunta manual sibiu elegant

10. Cu nuanțe dulci și pastelate, ca bomboanele sidefii din copilărie, acest cordon cu perle de sticlă, îmbină eleganța feminină cu jovialitatea copilăriei. Este conceput de Daniela, de la Danielle Țunaş Handmade.

Cordon perle roz lila alb argintiu manual elegant sibiu

11. „Noi” înseamnă atât de multe lucruri: împreună, puternici, îndrăgostiți, inimi pereche, armonie, echilibru. Brățările pentru cupluri create de Cristina de la Myn Art, subliniază subtil și inedit, bogăția de emoții ce sfidează regulile matematice, încât 1+ 1 = 1.

Bratari simple inscriptionate cuplu noi iubire legatura  sibiu

12. Marea este de multe ori asemănată cu o femeie. Tumultoasă și blândă, fertilă și visătoare, pasionantă și ambițioasă, ea emană energia transformării. Cei ce o iubesc, îi aduc mereu recunoștință, iar cuplurile topite după valurile ei înspumate, vor aprecia aceste suporturi înalte de pahare ( 3 cm grosime, 9 cm diametru), realizate de Elena, de la BelArt Home Deco.

Suport inalt pahare motiv mare scoici ancora sibiu

*Produsele au fost alese de fiecare artizan în parte, ca răspuns invitației de a participa la alcătuirea acestui articol. Conceptul, textul şi designul îmi aparțin.

Aceasta este partea I.

Partea a II-a reprezintă o selecție de produse cu iz tradițional, dedicată Sărbătorii Dragobetelor.

Dacă v-au plăcut produsele, puteți găsi o varietate bogată, în grupul de Facebook: Artiști și Artizani în Gura Lumii.

Vă invit să urmăriți pagina de Facebook Hearwarming Sibiu, pentru a fi la curent cu activitatea creativă a comunității sibiene.

Heartwarming Sibiu arta artizan artist

Cu drag,

Un gând despre „Ghidul de Iubire – Cadouri Handmade din Sibiu (partea I)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s