Ghidul de Primăvară – Mărțişoare Handmade din Sibiu

Mai este atât de puțin până la 1 Martie! Sunt atât de multe lucruri de pregătit până atunci iar oferta de mărțişoare din centrul oraşului, este extrem de bogată, şi pentru absolut toate buzunarele. Dar e aşa de greu să alegi dintre ele! Iar vremea, aglomerația din fața tarabelor, din orele de după servici, este atât de obositoare.

Dacă sunteți firi care apreciați produsele lucrate manual cu grijă şi atenție, în care un artizan şi-a pus un dram din sufletul lui, şi doriți să faceți achiziții conştiente, cu inima deschisă…

Dacă simțiți că oamenii voştri dragi, vor aprecia de infinite ori un mărțişor lucrat manual decât un produs importat din China, fără valoare emoțională, atunci ştiți în sinea voastră că următoarea voastră decizie, este cea mai bună.

Soluția blândă, este Ghidul de Primăvară al Mărțişoarelor Handmade din Sibiu.

Mărțişoarele pe care vi le prezint acum, au un set de avantaje la care cu siguranță nu v-ați gândit până acum:

• Vă ajută să evitați aglomerația de pe centru, fiindcă le comandați online, din confortul şi căldura propriei case.

• Le primiți în cel mai scurt timp posibil, într-o atmosferă relaxată.

• Vin într-o multitudine de varietăți, care vor satisface şi cele mai exigente sau nonconformiste gusturi. Dacă aveți nevoie de ajutor să alegeți dintre ele, vin cu soluția în descrierea fiecărui produs.

• Sunt realizate manual, de artizani din Sibiu. Iar apelând la ei, le arătați susținerea pentru comunitatea creativă locală, care creşte datorită fiecăruia dintre voi!

• Aveți oportunitatea inedită de a încerca talentul unui artizan, pentru o investiție atât de mică din partea voastră. Iar dacă sunteți mulțumiți, veți câştiga o prietenie fructuoasă şi o sursă de inspirație şi creativitate, unde veți putea găsi cadourile perfecte, pentru tot anul care se desfăşoară în fața noastră.

Aşa că luați acea cană mare de cafea aromată, ciocolată caldă aburindă sau de ceai savuros, şi relaxați-vă alegând din colecția de 11 stiluri de mărțişoare:

1. Cu o eleganță fină şi delicată, aceste mărțişoare sunt adevărate miniaturi florale pictate, ce se potrivesc de minune la pieptul unor femei sensibile şi romantice. Ele sunt realizate de Adina şi David de la Atelier 333.

2. Într-o notă proaspătă şi tinerească, aceste stil de mărțişor pictat, poate fi accesoriul special pentru orice femeie cu inima ca la 20 de ani. Sau pentru adolescenta visătoare ce crede din toată inima în idealurile păcii. Este conceput de Roxana, de la Decolor.

3. Vesele şi adorabile prin dimensiunea lor, aceste micro-mărțişoare tip broşă, te topesc de drăgălăşenie. Ele sunt ideale pentru o fire optimistă şi îndrăgostită de tot ce e mic-mic. Sunt create de Izabelle de la A-Tipic Concept.

4. Aceste inimi ce amintesc de cusăturile tradiționale reprezintă simbolul iubirii sincere şi simple, fără briz-brizuri şi gălăgie. Vor fi apreciate de femei de orice vârstă, care îşi iubesc originile şi sunt sensibile la valorile tradiționale. Mărțişoarele sunt concepute şi pictate de Claudiu de la ARTstudio.

5. Dacă vă simțiți mai îndrăzneți, puteți încerca o abordare nouă, cu aceste fundițe (broşă/agrafă). Cusute manual cu motivul popular „Coarnele Berbecului”, ele transmit prin înțelepciunea bătrânilor, mesajul forței şi puterii, a ambiției şi rezistenței. Este un accesoriu perfect pentru a celebra spiritul rebel al femeilor. Fundițele sunt realizate de Maria din Țara lui Papion.

6. Motivele tradiționale sunt din ce în ce mai apreciate, ceea ce le conferă o valoare sentimentală de excepție în preajma Mărțişorului. Aceste mini broşe sunt o idee minunată, ce se potrivesc unei femei practice şi ordonate. Sunt realizate de Cristina de la Myn Art.

7. Selecția bogată de broşe realizate de Roxana de la Beadwork by Roxana Băcilă, subliniază firea unică a fiecărei femei şi o sărbătoreşte, folosind simboluri veşnic romantice.

8. Alături de o multitudinea de mărțişoare colorate, Dana de la AlmArt, a conceput o serie haioasă a „Oii negre”, pentru femeia cu un simț al umorului bogat şi care ştie că nu e nimeni ca ea. Accesează întreaga galerie AICI.

9. Aceste flori din piele naturală, sunt o pată de culoare elegantă şi diferită, potrivite ca mărțişoare sau broşe pentru femei îndrăznețe şi cu un stil aparte. Sunt realizate de Cristina Stavropol.

10. Pentru femeile cu un curaj nemaipomenit, cu o fire veselă şi jucăuşă, sunt ideale aceste mici esențe de voie bună, atât de viu colorate, din fetru. Sunt cusute cu dibăcie de Ioana de la Jo’s Crafts.

11. Închei cu dorința oricărei femei de a vedea primii muguri verzi ai primăverii şi de a ne îmbăta cu parfumul bobocilor de magnolie, atât de subtil sugerați cu broderie pe fetru, de Luiza de la Accesoriile Luizei.

Dacă v-au plăcut aceste mici idei pentru a atrage primăvara, lucrate de artizanii minunați din Sibiu, vă încurajez să urmăriți şi să susțineți comunitatea creativă locală, printr-un LIKE dat paginii de Facebook Heartwarming Sibiu.

Iar dacă sunteți artişti sau artizani, vă invit în grupul Artişti şi Artizani în Gura Lumii, unde veți găsi sfaturi utile pentru a vă dezvolta afacerea artistică, precum şi un nucleu în care vă puteți promova creațiile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s