Heartwarming Sibiu și Future Makers

„Urmează-ți Inima Creativă…”

Heartwarming Sibiu, este un serviciu dedicat persoanelor creative, pasionate de artă și lucrul manual, care își doresc să își transforme talentul, într-o afacere sustenabilă.

Ajut artiști și artizani, să își canalizeze energia creativă, spre resursele care îi ajută să se dezvolte ca ARTEprenori, să se conecteze cu publicul lor și să își transforme talentul, într-o sursă de venit sustenabilă.

În urmă cu 4 luni, proiectul meu, a fost acceptat în Future Makers, programul educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor.

Dacă până atunci, atenția mea era concentrată pe clienții mei și pe modalitățile prin care îi pot ajuta în prezent, Future Makers m-a provocat să mă gândesc la viitor.

Simțeam capacitatea creativității umane, o respir, o trăiesc și mă hrănește în fiecare zi, asemeni tuturor artiștilor și artizanilor din lume.

Dar nu am îndrăznit niciodată să mă gândesc în ce fel pot eu să îmbunătățesc viitorul, prin activitatea mea. Acum însă, începeam să îmi dau seama.

Workshops

În cadrul programului de incubare al afacerii, am fost expusă specialiștilor din domeniile de bază ale unui start-up:

• Business Model Canvas

• Storytelling

• Vânzări

• Pitching my Idea

• Marketing

• Video Making

• Building the Team

• Bugete și Fiscalitate

• Legal

• Crafting the Pitch

Fiecare, a fost o experiență inedită, prin care am învățat că pot construi o afacere adevărată, doar ieșind din zona mea de confort și îmbrățișând domeniile care mi se păreau paralele cu personalitatea mea artistică și boemă.

Din fericire, am dezvoltat în ultimii 2 ani, de când am creat proiectul Heartwarming Sibiu, o capacitate de a mă concentra și de a-mi focaliza propriile resurse, în domeniile care îmi permit să mă dezvolt. Indiferent cât de diferite și străine îmi par inițial.

„Pasiunea, este sentimentul care îți spune: ești pe drumul cel bun. Nimic nu îți poate sta în cale!”

Dr. Wayne W. Dyer

Răspunsul la cum pot influența pozitiv viitorul în domeniul creativ, l-am descoperit, prin piese de puzzle.

Realizând prin resurse proprii, un videoclip de prezentare a afacerii, am simțit atunci când scriam scriptul, că am găsit primul indiciu:

„Imaginația ne conturează viitorul!”

Acest adevăr, atât de evident, m-a cutremurat.

Dacă imaginația ne conturează viitorul, înseamnă că în esență, Creativitatea este nu doar resursa cea mai prețioasă a umanității, ci și soluția pentru un viitor sustenabil.

Mentorul

De la începutul programului, am primit cel mai important și puternic ajutor: Mentorul.

Ea, este Instructional Designer, în E-Learning, într-o companie multinațională.

A fost omul mai mult decât potrivit, la momentul potrivit iar discuțiile cu ea, m-au ajutat să îmi rafinez întreaga experiență cu clienții.

Am învățat puterea cuvintelor potrivite, să filtrez prin bogăția ideilor și să le culeg doar pe cele care au potențialul să mă ajute să înaintez.

Am reușit să îmi construiesc un concept de interacțiune cu clienții, palpabil, strategic, cu rezultate care se văd și se simt.

Satisfacția

În 14 Noiembrie, este finala. Momentul în care am 10 minute să conving juriul, că Heartwarming Sibiu, este afacerea care va trezi Inima Creativă în oamenii Viitorului.

Eu vreau să ajut, să construiesc o societate, în care creativitatea este cea mai prețioasă resursă umană, iar cei care își urmează pasiunea, devin conexiunile emoționale, ce dau naștere prin imaginația lor, unui viitor sustenabil, cu empatie și respect.

Sunt recunoscătoare pentru faptul că echipa Future Makers, a crezut în misiunea mea. Dar cel mai mult, sunt îndatorată mentorului meu, care m-a încurajat să am încredere că Heartwarming Sibiu, are într-adevăr potențialul de a fi o afacere puternică și de succes, care va juca și un rol esențial, în construcția societății creative a viitorului.

– din drag pentru inima creativă,

Andrada

Citește mai departe despre Viitorul în Handmade.

Programele mele online în prezent sunt:

Artizan în Gura Lumii: Primii Pași – Gratuit; Individual

Start-up Branding și Promovare – Curs virtual. Grup. În derulare (Înscrierile sunt închise)

Consiliere Branding și Promovare 1:1 – Online.

Contactează-mă pe Facebook!

Heartwarming Sibiu marketing Emoțional arta artizanat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s