Artsy Handmade Fair 2019 – Sibiul sălbatic de creativ

Artsy, Crăciun, Sibiu, festival handmade, cadouri, lucrate manual

Crăciunul la Sibiu e în multe feluri uimitor, dar nu a mai fost niciodată sălbatic de creativ.

Dacă în alte orașe de munte, iarna coboară urșii, la noi în Sibiu coboară artizanii, și cei mai #wild, te provoacă și pe tine, să fii atent la amprenta pe care o lași în urmă.

Așa că dacă adori cadourile lucrate manual, protejezi natura, iubești animalele și crezi că e datoria ta să trăiești fără pet-uri, paie și pungi de plastic, atunci vino să lași o amprentă Artsy de acest Crăciun – pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu – Strada Cetății.

Și pentru ca treaba să fie „oablă” ( cum se zice pe la noi – adică limpede și bine făcută), ai 2 WEEKENDURI de Artsy Handmade Fair! Una după cealaltă! Roarrr!

Lupii sunt așteptați să vină în weekendul de Moș Nicolae (6 – 8 Decembrie), fiindcă ei vin în gașcă și vânează rapid cadourile de Crăciun.

Iar urșii, au parte și de weekendul dinainte de Crăciun (13 – 15 Decembrie), fiindcă ei nu se grăbesc și vor să se bucure în tihnă de gusturile și aromele Artsy. Iar brațele lor sunt mai mari, îmbrățișările mai pline și de aceea vor mai multe cadouri!

Din abundență vei găsi, de ești lup, urs, bufniță sau veveriță, numeroase produse handmade, care mai de care, înmiresmate bunătățuri bio, dulciuri preparate ad-hoc, cosmetice naturale, cafea și vin fiert.

Tema acestei ediții se numește #GoWild și dorește să aducă un dram de consțientizare asupra unui subiect arzător – schimbarea climatică.

În acest sens, vom avea două proiecții ale artiștilor George Roșu (Cluj Napoca) și Alexandru Moga (Sibiu).

Proiecțiile “Desene din Memorie”, respectiv “Lemn Viu”, vor putea fi vizionate în sala mică de la Filarmonica de stat Sibiu, partenerii noștri la această ediție.

Diana Micu, organizatorul Artsy Handmade Fair.

Puii cei mai sălbatici de creativi, sunt așteptați alături de adulți, la ateliere creative: bombe de baie, roata olarului, pictură pe sticlă, atelier de povești spuse în șoaptă sau atelier de coronițe upcycled.

Avem, de asemenea, mai multe surprize muzicale LIVE, dintre care o reprezentație cu totul aparte de instrumente pantam (aka handpan) și gonguri thailandeze.

Acest festival, este cu siguranță un alt fel de eveniment, care sparge tiparele clasice, oferind o alternativă celor care se simt „sălbatici” într-o lume plictisitor de convențională.

Crăciunul 2019, este la Sibiu, sălbatic de creativ!

Citește și despre cum a fost Artsy Handmade Fair, cea mai nouă provocare de handmade, în Sibiu, în 2018!

Urmărește pe Facebook Artsy Handmade Fair!

Un gând despre „Artsy Handmade Fair 2019 – Sibiul sălbatic de creativ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s