Tu aduci Magia Crăciunului la Creative Buzz!

Crăciunul face ca inimile creative să bată din nou împreună, la Sibiu!

Dacă îi auzi chemarea, atunci locul tău este la Festivalul de Handmade Creative Buzz, în perioada 13 – 15 Decembrie!

În căldura blândă a Bibliotecii ASTRA, ca într-un incubator creativ, vei putea să găsești micile comori lucrate manual, care te ajută să fii tu însăți.

Evadează din lumea rece și anostă, și timp de 3 zile, vino să te scufunzi în experiența de basm a festivalului. Vei descoperi sute de bijuterii, accesorii și decorațiuni îndrăznețe, jucării haioase și culori vesele, meșterite de 40 de artizani reuniți din toată țara, la Sibiu.

Creative Buzz este o experiență ce se simte din vârful degetelor, până în mijlocul pieptului plin de emoție!

Vei putea să participi la ateliere creative, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Apoi când ți-ai umplut propriul pahar de voie bună, și ți s-au topit pe buze dulciuri sănătoase cu iz de sărbătoare, de la Rawissima, vine momentul să împarți din prea plinul inimii tale.

Poți să alegi cadouri pentru cei dragi ție, de la cei mai mici, la cei mai mari.

În plus, poți să ajuți cele două Asociații din Sibiu, ce arată lumii puterea bunătații și a compasiunii:

♥️ Asociația de Poveste, care din fondurile strânse, vor organiza în ianuarie, ieșiri la patinoar cu cei 200 de copii din centrele de plasament din Sibiu.

♥️ Asociația Sus Inima, care sprijină persoanele afectate de cancer, atât pe cei diagnosticați, cât și pe familiile și îngrijitorii lor.

Festivalul de Handmade Creative Buzz, te ajută să vezi cum poate arăta o comunitate unită, atunci când oamenii buni din ea, vin împreună și acționează pentru binele tuturor.

„Lumea handmade e variată și are resurse să genereze un event complex.” – Anda Cornăcel, organizator

Ediția cu numărul #24 a Festivalului de Handmade Creative Buzz, este oportunitatea ta și a noastră, să rezonăm, să ne cunoaștem inimile creative și să creăm împreună, Magia Crăciunului.

Ești așteptat la Festival, mai ceva ca Moș Crăciun!

Cu drag,
Andrada