Atelierul Inimilor Creative

ÎNSCRIERI

EDIȚIA a 3-a, 2023-2024

Trebuia să ghicești care e următorul pas. Acum îl știi!

Învață cum să-ți construiești afacerea creativă de la 0 și cum să te promovezi cu respect și empatie, în așa fel încât să ajungi la oamenii care se vor îndrăgosti de creațiile tale.

Nu mai trebuie să te zbați și să bâjbâi pe cont propriu. Urmează-ți inima creativă și învață să vinzi!

Vrei să știi mai multe?

INTRĂ ÎN ATELIER

Acest program online de 12 luni este conceput special pentru tine – inimă creativă cu un strop de curaj – pentru momentul în care vrei să-ți dezvolți propria afacere creativă și nu vrei să trebuiască să mai ghicești cum se face.

În Atelierul Inimilor Creative vei învăța cu ajutorul conceptului de Marketing cu Inima pentru Afaceri Creative, metoda prin care creatorii din orice domeniu artistic își vând în prezent creațiile, online și fizic.


Cum funcționează?

Clienții care se îndrăgostesc de creațiile tale simt mereu o conexiune care îi atrage spre ele. Afli cum să făurești această legătură aparte, prin marketing cu inima.

Descoperi abilitățile de care ai nevoie și cum să le folosești, pentru a construi și comunica în mod profesionist valoarea creațiilor tale. Ca să fii plătit cu un preț corect!

Lucrezi în comunitatea exclusivă cu specialiști creativi și profesioniști care te ajută să-ți dezvolți ideile și afacerea cu compasiune și empatie. Te susținem să reușești!

Ce vei găsi în Atelier?

Informațiile, îndrumarea și încurajarea de care ai nevoie ca să-ți vinzi creațiile online și fizic.

52

Săptămâni de îndrumare pas cu pas în comunitatea exclusivă.

13*

Sesiuni de consiliere personalizată în strategia afacerii creative, în privat. *Opțional

1

Mentor – Un participant la Atelier din anii anterior care te ghidează și te susține în curs și în privat.

1

Ne vom întâlni LIVE în grup pe un subiect stabilit în prealabil, o dată în fiecare lună.

100%

Inimi creative dedicate să-și dezvolte potențialul împreună.

1

Participi la întregul program o dată și îl poți relua la anul GRATUIT!

Privește  în Cuprins!

MARKETING CU INIMA

  • Pune baza Afacerii tale Creative (Martie)
  • Paleta Creatorului – Branding, Promovare, Social Media și Vânzări (Aprilie – Mai)
  • Experiența Clienților – Cum să-i atragi și să păstrezi legătura cu ei (Iunie)
  • Copywriting – Cum să scrii ca să-ți vinzi creațiile online (Iulie -August)
  • Colecția – Cum se gândește și se lansează propria Colecție (August – Septembrie)
  • Ghidare personalizată Colecția de Crăciun (Septembrie – Decembrie)
  • Managementul Afacerii Creative (Ianuarie 2024)
  • Carte de Brand + Construcție Strategie 12 luni 2024 (Februarie 2024)

Poți să afli AICI mai multe despre ce înseamnă Marketing cu Inima pentru afacerea ta creativă!


Cum poți să participi?

ALEGE PACHETUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Înscrierile sunt deschise doar până în 5 Martie 2023!

Ce vei câștiga și tu?

PĂREREA CREATORILOR

Acest curs m-a ajutat în primul rând cu o organizare și o structură necesare în activitatea mea de creație bijuterii. Am reușit să economisesc timp prețios în dezvoltarea și administrarea afacerii mele creative. Astfel că îl recomand cu mare drag oricărui artizan în căutarea acestor lucruri.

Cristina Moga – Atelier Cubique

Afacerea mea creativă s-a născut și a crescut odată cu participarea la Atelierul Inimilor Creative. Mulțumită acestui curs mi-am descoperit misiunea și am reușit o conexiune sinceră și din inimă cu publicul meu țintă.

Ioana Munteanu – Croffety

„Să conturez profilul clientului ideal, să îmi definesc misiunea creatoare și identitatea de brand. Datorită acestor trei lucruri mi-a fost mult mai ușor să mă promovez în rețelele de socializare, să stabilesc încotro mă îndrept și să îmi contorizez rezultatele. Bineînțeles, au fost multe alte lucruri utile pe care le-am învățat pe parcursul acestui curs, însă simt că acestea 3 au fost cele care m-au făcut să privesc diferit modul în care mă raportez la propria mea afacere creativă.

Anca Andreea Nemeș – COLOR DROPS Mandala

De la cursul Andradei am învățat să re-descopăr și alte valențe ale pasiunii mele. Am învățat că trebuie să continui să cred în mine, să înlătur temerile, să aduc o schimbare în bine pentru a avea rezultatele pe care le caut.

Andrada m-a inspirat să îmi definesc misiunea și să conturez harta afacerii mele creative, a știut cum să mă susțină să cresc, să ofer oamenilor povești inspiraționale.

Am crescut împreună într-un grup de creatori de frumos, am învățat din experiențele fiecăreia, am trăit emoții diverse, am scris și rescris texte, am citit mult și am făcut postări în social media pe care nu credeam că o să le fac.


„Am învățat, de fapt, cum să fac marketing cu inima! Nu este ușor, dar credeți-mă, merită să afli cum poți să îți transformi pasiunea creativă într-o afacere de succes!”

Corina Iordănescu – JadeNatural – Săpunuri Handmade

„Pentru mine cursul „Atelierul Inimilor Creative” a fost trecerea de la hobby la afacere creativă. Mai am puțin de lucru, pentru că a fost un an cu ”neprevăzute”, dar cel mai important este că mi-am stabilit clar ce tehnica handmade vreau sa lucrez, mi-am făcut o situație clară cu produsele, timpul lucrat, materialele folosite pentru a ajunge la un cost corect al produsului.

Temele cursului m-au scos de multe ori din zona de confort și m-au făcut să mă înțeleg pe mine.

Recunosc, cea mai faină si așteptată temă a fost ”Atrage Muza”… știam că la scrisul textelor trebuie să lucrez și ”m-am aruncat în gol” alături de Andrada și restul fetelor și am aterizat în picioare. Un efect vizibil a avut și pagina de Facebook, iar acest lucru mi l-au spus cei care mă urmăresc și au văzut schimbarea neștiind că eu urmez un curs.”

Mariana Claudia Manate – MariARTist

„Cursul m-a învățat să înțeleg ce înseamnă un brand și cum se construiește. Pe lângă faptul că este foarte clar structurat și bine documentat, am apreciat foarte tare faptul că îți oferă cel mai important element de care ai nevoie, și anume ÎNCREDEREA că vei reuși.”

Ruxandra Pușcaș – Ruxandra Pușcaș Jewelry

„Acest curs a fost pentru mine ca un părinte care m-a sprijinit. Andrada a fost acolo, împreună cu ceilalți membri care au spus, „Ești pe drumul cel bun.” Nu mi-a venit să cred că este cineva care face asta, un curs cu inima, cum să vinzi lucruri create cu inima pentru alte inimi. A fost ca o revelație pentru mine!”

Abigail Dan – Colb de Vise

„Acest curs unic pentru artiști și artizani este cel mai  frumos cadou pe care-l poți face inimii tale creative. Îți creează acea bază solidă de care ai nevoie pentru a-ți lua avântul. Și îți mai oferă ceva… o comunitate de oameni frumoși și talentați, de la care poți învăța multe.”

Mihaela Nicolai – Happy Poppy


Cine predă Atelierul Inimilor Creative?

Atelierul Inimilor Creative este creat și predat de Andrada Săftescu. Andrada este o artistă și un Strategist de Afaceri Creative. A creat conceptul de Marketing cu Inima pentru Afaceri Creative făcute cu Inima, din dorința de a facilita accesul creatorilor la un stil de a vinde pe inima lor.

Ea își folosește cunoștințele acumulate în cei peste 20 de ani de experiență în domeniul artistic și le îmbină cu gândirea creativă, psihologie, marketing, neurobiologie și UX (user experience) design ca să ajute creatorii să-și transforme pasiunea într-o afacere creativă ce le aduce împlinire.

Ce se va întâmpla dacă vii și tu în Atelier?

Dacă îți dorești să fii de folos celorlalți prin talentul tău aparte, și să-ți găsești împlinirea în afacerea ta creativă, noi te vom susține să reușești!