Copyright Curs Start-up Branding și Promovare – Artizani

Copyright, exonerare a răspunderii și termeni de utilizare

© 2018, realizat de Andrada Săftescu, Heartwarming Sibiu. Toate drepturile sunt rezervate.

Este interzisă modificarea, reproducerea, închirierea, împrumutul, comunicarea publică directă sau indirectă, prin orice mijloace, radiodifuzarea, retransmiterea prin cablu, realizarea de opere derivate, distribuirea și copierea integrală sau a oricărei părți din acest text de curs, fără permisiunea scrisă a autorului. Pentru permisiune, contactați heartwarming@yahoo.com.

Informația prezentată în acest curs, este pentru informare generală, și trebuie tratată ca atare, fără garanție. Deși autoarea a depus toate eforturile necesare pentru a oferi informații corecte, ea nu își asumă și este exonerată de responsabilitate și răspundere juridică față de orice persoană, fizică sau juridică, pentru orice pierdere, distrugere, vătămare sau orice formă de probleme care ar putea să apară, cauzate de erori sau omisiune, indiferent dacă erorile sunt cauzate din greșeală, accident, neglijență sau orice altă cauză.

Toate linkurile din acest curs, sunt destinate strict informării personale, și nu sunt garantate pentru conținut, acuratețe sau orice scop bănuit sau explicit exprimat.

Nu există nici o garanție că veți putea vinde mai mult sau că veți avea succes, folosind sfaturile și sugestiile din acest curs. Orice folosire a acestui text de curs este realizată asumându-vă întreaga responsabilitate, morală, fizică și juridică și toate riscurile implicate, precizate sau neprecizate. Vă rog să vă consultați întotdeauna cu persoane autorizate, legal și/sau financiar, înainte de a lua orice decizii luate pe baza acestui curs.

Întreg conținutul cursului este protejat de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, alături de toate adăugirile legii.

Ilustrația coperții, externă și internă a cursului, precum și a tuturor materialelor publicitare pentru promovare © 2018 Săftescu Andrada.