Despre mine

Văd o lume în care creativitatea ne ajută să fim conectați unii cu ceilalți, și împreună putem să descoperim împlinirea de a trăi prin inimă.

Bună, eu sunt Andrada!

Misiunea mea, este să încurajez creativitatea și să inspir artiști și artizani să aibă încredere în ei, să se conecteze emoțional cu publicul lor ideal și astfel, să își poată transforma pasiunea, într-o afacere creativă care le aduce împlinire.

De ce?

Împlinirea este singura emoție care ne dă aripi să fim noi înșine. Fie că o descoperim în sânul familiei, la locul de muncă, în hobby-uri sau în activități de voluntariat.

Împlinirea personală este motivul pentru care orice artist sau artizan, își dedică timpul și energia pentru a crea.

Împlinirea este ceea ce căutăm să simțim în fiecare zi, prin actele de bunătate și compasiune, față de noi și față de ceilalți.

Darul creatorilor pentru întreaga lume, este exemplul personal, de a trăi prin inima creativă.

Creând o legătură emoțională între creatori și publicul lor ideal, sentimentul de împlinire ne umple în mod egal și devine motorul care ne face pe toți să fim mai buni, în fiecare zi.

Cum fac asta?

Ajut artiști și artizani să își transforme talentul și pasiunea, într-o afacere creativă făcută cu inima și ancorată în disciplină și pragmatism.

Am creat conceptul de Marketing cu Inima pentru persoane creative și ofer servicii de:

  • Branding personal și pentru Afaceri creative
  • Strategii personalizate de Promovare Online
  • Cursuri Online de Marketing cu Inima pentru Artizani.
  • Copywriting pentru Afaceri Creative
HEARTWARMING SIBIU

Heartwarming Sibiu, este o platformă online pentru artiști vizuali și artizani, dedicată să susțină și să promoveze:

Comunitatea creativă și evenimentele de profil din Sibiu, România, pentru a le spori impactul în conștiința socială a regiunii.

• Conceptul NOU de Marketing cu Inima pentru creativi.

Este un sistem bogat de resurse, care susține persoanele creative și le facilitează dezvoltarea propriului potențial, oferindu-le instrumentele necesare pentru a dezvolta o afacere eficientă și expunere în fața publicului receptiv.

Heartwarming Sibiu, este un proiect personal. Dețin drepturile de autor, pentru cuvintele, ilustrațiile și fotografiile personale (inclusiv proiectul Colours of Sibiu).

Fotografiile și lucrările artiștilor promovați sunt expuse cu acordul autorilor. Celelalte fotografii sunt preluate de pe site-urile: pixabay.com și unsplash.com.

GDPR

Colectez doar datele personale pe care le primesc cu acordul proprietarilor și nu le voi folosi niciodată fără acordul lor, în scopuri publice sau ascunse, comerciale sau non-comerciale.

Profilul meu creativ

M-am implicat în marketingul digital, din nevoia de vindeca ruptura dintre lumea creativă și societate.

Motivele mele sunt foarte personale fiindcă lumea creativă, este lumea mea de când eram copil.

Sunt artist plastic și m-am dezvoltat, explorând diferite medii de exprimare: pictură pe pânză, fotografie și design de bijuterii, restaurarea profesionistă de antichități și în ultimii ani, de când sunt mamă, am ales grafica digitală.

Portofoliul meu artistic

Facebook – Aluria Imaginarium

Heartwarming Sibiu

Foto credit profil: Rareș Helici.

Cu drag,

Andrada Săftescu

andrada nume