Heartwarming Marketing este Marketing cu Inima

1_1

Îți dorești să găsești oamenii care să se îndrăgostească de creațiile tale? Care să plătească prețul cinstit pentru munca ta?

Ai vrea să scapi de sentimentul de vinovăție care te umple atunci când ceri bani în schimbul unei creații lucrate manual de tine?

Îți poți imagina cum te-ai simți când ai vinde suficient, încât ai putea să-ți dezvolți propria afacere creativă, care să-ți dea libertatea de a lucra de acasă sau din atelier?

Dacă toate aceste gânduri au stat ascunse adânc în tine, fiindcă lumea afacerilor, a promovărilor și a vânzărilor te sperie, atunci respiră adânc. Nu ești singur.

Pentru tine și pentru toate inimile creative care noaptea, când restul lumii doarme, voi pâlpâiți de emoție creativă în liniștea propriilor case, am creat conceptul de Heartwarming Marketing, sau Marketing cu Inima, pentru Afaceri Creative făcute cu Inima.

Ce este Marketingul cu Inima?

Este metoda prin care îți poți construi o afacere creativă, bazată pe conexiunea emoțională dintre creațiile tale și oamenii care se simt atrași de ele.

„În Marketing cu Inima, nu vinzi pur și simplu produse create manual, ci cu ele ajuți oamenii să se apropie.”

Cum funcționează?

Marketingul cu Inima s-a născut din întâlnirea fericită dintre gândirea creativă, psihologie, marketing, neurobiologie și UX (user experience) design, cu experiența de peste 20 de ani din domeniul creativ al Andradei Săftescu.

Împletind tehnicile de marketing actuale, digitale și tradiționale, folosite de afacerile creative din prezent. Ea a ales doar acele acțiuni în care predomină respectul reciproc și prin care se încurajează conștiința de sine, conexiunea sinceră cu publicul potrivit și empatia.

Marketingul cu Inima reprezintă cumulul de acțiuni pe care un antreprenor creativ are nevoie să le facă, pentru:
  • A-și dezvolta încrederea și inteligența emoțională ca să poată interacționa optim cu clienții săi
  • A-și dezvolta o afacere creativă de care este mândru și care îi susține creativitatea și bunăstarea.

Vânzarea devine astfel nu scopul, ci rezultatul natural al felului în care antreprenorul creativ își pune talentul și pasiunea în folosul celorlalți, al publicului său.

Andrada Săftescu a creat conceptul de Marketing cu Inima pentru Afaceri Creative făcute cu Inima, din dorința de a facilita accesul creatorilor la un stil de a vinde pe inima lor.

Astfel orice creator poate să-și transforme pasiunea într-o afacere creativă ce-i aduce împlinire și îl conectează cu oamenii cei mai potriviți să le devină clienți.

Ce nu este Marketingul cu Inima:
  • Nu este o metodă de îmbogățire rapidă.

Înțelegerea tuturor fațetelor care presupun construirea unei afaceri creative, necesită timp. În primul rând pentru a demonta conceptele observate din marketingul comercial din zona retail la care suntem expuși mereu. Creația nu poate să se vândă ca un produs fabricat în serie, industrial. Tehnicile de vânzare sunt diferite.

Iar în al doilea rând, pentru că nimic făcut pe repede înainte, nu are viață lungă.

  • Nu este o metodă fixă, care să-ți atragă clienți pe bandă rulantă.

Fiecare afacere creativă este influențată de timpul de care dispui pentru a investi în ea, și de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Marketingul cu Inima presupune din start că un creator pleacă la drum cu 80% pasiune, 15% timp și 5% bani de investit de obicei în materialele de bază.

De aceea, tehnicile de promovare sunt organice și nu costă bani, dar necesită timp, așa cum are nevoie orice relație bazată pe încredere și respect, să crească.

  • Nu este o metodă de a-ți face viața mai ușoară.

Știi deja din propria experiență, că atunci când te lași pradă propriei creativități, viața ta capătă sens.

Dar gândește-te la împlinirea pe care o simți, când întâlnești și persoane care văd și simt la fel ca tine.

Pe acești oameni, nu îi vei găsi ușor. Este un drum lung care se așterne în fața ta.

Dar dacă ești dedicat să fii de folos prin talentul tău, celor care rezonează cu tine, atunci te așteaptă o viață întreagă în care să crești, în compania caldă a tribului tău.

Marketingul cu Inima, este doar piesa de puzzle care îți lipsea pentru a-ți transforma hobby-ul creativ, într-o afacere care treptat și cu grijă, va putea deveni sursa ta unică de venit.

Vrei să știi mai mult?

Citește despre cursurile Heartwarming Sibiu, disponibile pentru studiu individual sau de grup (Atelierul Inimilor Creative).

banner Atelier

Atelierul Inimilor Creative este un program online de 1 an de zile în care creatorii își construiesc afacerile creative de la zero folosind Marketing cu Inima și primesc susținere personalizată pe întreaga perioadă!

Cursurile încep în 6 Martie.


Atrage Muza – Cum să scrii ca să îți vinzi creațiile online

Curs de copywriting pentru creatori care vând produse fizice și digitale în mediul online.

Potrivit pentru: artiști, artizani, designeri, ilustratori, graficieni, sculptori, fotografi.

Ediția 2022, revizuită și adăugită disponibilă PDF. Formatul fizic va fi disponibil în curând.

Este inclus în programul Atelierul Inimilor Creative!


LANSEAZĂ – Colecția de Crăciun

Curs prin care orice creator își poate optimiza afacerea creativă folosind puterea Colecțiilor. Vei învăța:

  • cum să aplici conceptele pentru organizarea Colecției de Crăciun
  • cum să te promovezi folosind Marketing cu Inima, organizând cea mai bună metodă de Lansare a Colecției, de-a lungul a 6 săptămâni de conținut de social media!

Nu trebuie să creezi pe bandă rulantă, dar trebuie să vinzi tot anul. Iar în acest curs înveți cum să faci asta o realitate!

Ediția 2020 în curs de revizuire. Va fi disponibilă din nou în curând!

Este inclus în programul Atelierul Inimilor Creative!

Și COMANDĂ GRATUIT pe mail:

Ghidul Artizanului – Organizează-ți Propriul Calendar de Postări

Indisponibil momentan separat.

Este inclus în programul Atelierul Inimilor Creative!