Marketing cu Inima

Îți dorești să găsești oamenii care să se îndrăgostească de creațiile tale? Care să plătească prețul cinstit pentru munca ta?

Ai vrea să scapi de sentimentul de vinovăție, care te umple atunci când ceri bani în schimbul unei creații lucrate manual de tine?

Îți poți imagina cum te-ai simți când ai vinde suficient, încât ai putea să-ți dezvolți propria afacere creativă, care să îți dea libertatea de a lucra de acasă sau din atelier?

Dacă toate aceste gânduri au stat ascunse adânc în tine, fiindcă lumea afacerilor, a promovărilor și a vânzărilor te sperie, atunci respiră adânc. Nu ești singur.

Pentru tine și pentru toate inimile creative care noaptea, când restul lumii doarme, voi pâlpâiți de emoție creativă în liniștea propriilor case, am creat conceptul de Marketing cu Inima.

Ce este Marketingul cu Inima?

Este metoda prin care îți poți construi o afacere creativă, bazată pe conexiunea emoțională dintre viziunea ta creatoare și oamenii ce rezonează cu ea.

„În Marketing cu Inima, nu vinzi pur și simplu produse lucrate manual, ci cu ele ajuți oamenii să se apropie.”

Cum funcționează?

Marketingul cu Inima este o combinație între tehnicile de marketing actuale, organice, digitale și clasice, în care predomină respectul reciproc și prin care se încurajează conștiința de sine, conexiunea sinceră cu publicul potrivit și empatia.

Marketingul cu Inima reprezintă cumulul de acțiuni pe care un antreprenor creativ are nevoie să le facă, pentru a-și dezvolta inteligența emoțională, și pentru a creea legături autentice între viziunea lui creatoare și oamenii care rezonează cu creațiile sale, clienții săi.

Vânzarea devine astfel nu scopul, ci rezultatul natural al felului în care antreprenorul creativ își pune talentul și pasiunea în folosul celorlalți, al publicului său.

Marketingul cu Inima a apărut dintr-o nevoie stringentă de a conecta persoanele creative cu publicul lor, ca un pod emoțional în mijlocul căruia se întâlnesc cele două tabere.

Ce nu este Marketingul cu Inima:
  • Nu este o metodă de îmbogățire rapidă.

Înțelegerea tuturor fațetelor care presupun construirea unei afaceri creative, necesită timp.

În primul rând pentru a demonta conceptele observate din marketingul comercial din zona retail la care suntem expuși mereu.

Creația nu poate să se vândă ca un produs fabricat în serie, industrial.

Tehnicile de vânzare sunt diferite.

Iar în al doilea rând, pentru că nimic făcut pe repede înainte, nu are viață lungă.

  • Nu este o metodă fixă, care să îți atragă clienți pe bandă rulantă.

Fiecare afacere creativă, este influențată de timpul de care dispui pentru a investi în ea, și de bugetul pe care îl ai.

Marketingul cu Inima presupune din start că un creator pleacă la drum cu 80% pasiune, 15% timp și 5% bani, de investit de obicei în materialele de bază.

De aceea, tehnicile de promovare sunt organice și nu costă bani. Dar necesită timp, așa cum are nevoie orice relație bazată pe încredere și respect, să crească.

  • Nu este o metodă de a-ți face viața mai ușoară.

Știi deja din propria experiență, că atunci când te lași pradă propriei creativități, viața ta capătă sens.

Dar gândește-te la împlinirea pe care o simți, când întâlnești și persoane care văd și simt la fel ca tine.

Pe acești oameni, nu îi vei găsi ușor. Este un drum lung care se așterne în fața ta.

Dar dacă ești dedicat să fii de folos prin talentul tău, celor care rezonează cu tine, atunci te așteaptă o viață întreagă în care să crești, în compania caldă a tribului tău.

Marketingul cu Inima, este doar piesa de puzzle care îți lipsea, pentru a-ți transforma hobby-ul creativ, într-o afacere care încet și cu grijă, va putea deveni sursa ta unică de venit.

Vrei să știi mai mult?

Citește despre cursurile Heartwarming Sibiu, disponibile pentru studiu individual sau de grup (Atelierul Inimilor Creative).

Creativitate, vânzări, inima creativa, atelier, curs de marketing creativ, marketing cu inima, marketing pentru artizani, Promovare, cum sa ma promovez, cum sa vand handmade, vanzare lucru manual, cum fac bani din creatii handmade

Promovare, artizan, creativitate, vanzari

Atrage Muza – Cum să scrii ca să îți vinzi creațiile online

Varianta 2020 PDF disponibilă.

În prezent în curs de reeditare.

Explorează cursul online gratuit introductiv:

Artizan în Gura Lumii – Primii Pași

Varianta 2018 disponibilă.

În prezent în curs de reeditare.

Și COMANDĂ GRATUIT pe mail:

Ghidul Artizanului – Organizează-ți Propriul Calendar de Postări

Varianta 2019

În prezent în curs de reeditare.