Secretele Campaniei de Promovare pentru Artizani

Știi ce poți să faci ACUM, ca să te scapi de o grijă MARE de promovare?

 1. Să îți programezi postările în avans, și astfel să câștigi TIMP!
 2. Să afli cum să îți vinzi creațiile prin Facebook, în același stil folosit și de agențiile de promovare!

Bună drag artizan,

Citește în continuare doar dacă vrei mai mult ⬇️

Dacă te bazezi pe Facebook pentru a îți vinde creațiile handmade, dar nu ai un buget pentru a investi în reclamele lor plătite sau chiar nu vrei să faci asta…⬇️

Dacă ai nevoie de TIMP și ORGANIZARE în eforturile tale de promovare, dar simți că îți lipsesc cu desăvârșire…⬇️

Dacă vrei sau trebuie să te descurci singur, fără să trebuiască să plătești un specialist care să te promoveze…⬇️

Am pentru tine cel mai rapid curs al meu din prezent, din care înveți:
 • Motivul pentru care nu ai reușit să vinzi până acum așa cum sperai.
 • Cum să îți gândești și să îți formulezi postările în avans, ca să atragi publicul potrivit, care chiar își dorește să cumpere de la tine.
 • Cum să faci campanii de promovare tematice, și să lansezi colecții de produse, pentru ca în sfârșit, să vezi roadele creativității tale, în vânzări!

Partea cea mai faină? Descoperi cum să faci toate lucrurile acestea, fără să trebuiască să mai cheltuiești bani pe reclame plătite!

Cum funcționează:

Orice acțiune de promovare, se face cu intenția de a vinde. Dacă nu vinzi, înseamnă că strategia de promovare pe care o aplici nu funcționează.

Facebook este în primul rând, o platformă de socializare, nu de vânzare. Motivul pentru care poți să vinzi aici, este că publicul tău își petrece timpul pe Facebook. Oamenii au posibilitatea să afle de tine, să vadă ce faci și când au ei nevoie de produsele tale, să te contacteze.

Dar vânzarea nu apare din prima, și doar dacă le arăți ce faci, nu înseamnă că ei sunt și mereu pregătiți să cumpere.

Oamenii cumpără, atunci când se formează o legătură emoțională de încredere între ei și tine.

Asta se întâmplă în timp, DOAR interacționând cu brandul tău, cu pagina ta, și practic, cu tine. Adică vorbind, comentând, reacționând la ce postezi, cunoscându-vă online și offline.

Această relație, legătură între tine – brandul tău – ei, îți ajută publicul să se convingă, fără nici o urmă de îndoială că afacerea ta creativă:

 1. Este de înaltă calitate (datorită felului în care îți prezinți munca – prin branding).
 2. Le inspiră încredere în tine ca și creator și vânzător (doar așa vor putea fi de acord să cumpere de la tine).
 3. Este o lume în care ei se regăsesc, rezonează cu mesajul tău și cred în ceea ce crezi și tu (datorită misiunii și viziunii tale creatoare, prin care ești de folos cu talentul tău – iar tot ce postezi, este în acord cu aceste idei).

Doar dacă ei, își bifează în interior aceste sentimente, se vor simți motivați să te aleagă în detrimentul altor Artizani. Când vor avea bugetul necesar, și ocazia, atunci vor cumpăra.

Dacă cele 3 puncte de mai sus, le rezolvi prin intermediul procesului de Branding al afacerii tale, prin acest curs: Secretele Campaniei de Promovare pentru Artizani (Facebook. Organic. Din Inimă), înveți:

Cum să vinzi, folosind aceiași logică de organizare, pe care o folosesc Agențiile de Marketing în propriile campanii de promovare, (pe bugetele impresionante ale clienților lor).

Scapă de teama de a vinde și descoperă strategia pas cu pas, prin care produsele tale pot să ajungă la oamenii cu adevărat îndrăgostiți de creațiile tale!

Ce cuprinde cursul?
 • Prezentarea mentalității clienților, a conexiunii necesare și experiența de care au ei nevoie ca să cumpere.
 • Instrucțiuni pas cu pas pentru organizarea unei campanii de promovare.
 • Idei pentru 7 săptămâni de postări care atrag vânzări.

Conceput pentru a fi folosit individual, acest curs vine în format digital, PDF.

*În prezent face parte DOAR din programul Atelierul Inimilor Creative.

Ai îndoieli și nu știi dacă o să te descurci totuși singur?

Oricare ar fi motivele pentru care alegi să te promovezi singur, sunt convinsă de un lucru:

Orice faci pentru prima oară, ți se va părea dificil. Dar prin exercițiu, vei învăța ce merge și ce nu, pentru afacerea ta creativă.

Nu ești în cursă cu nimeni și nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Dar în același timp, știi în sinea ta, că nimeni nu se va lupta pentru visul tău, mai aprig decât tu însăți!

Am conceput acest curs, pentru oamenii creativi, ca tine, care pornesc pe acest drum din dorința de a fi ei înșiși, și de a-și urma pasiunea.

Pe tine, vreau să te ajut să îți vinzi creațiile, pentru că știu că astfel, și tu ajuți lumea la rândul tău, să se bucure din inimă și să fie mai împlinită.

Vino în grupul public Artiști și Artizani în Gura Lumii, ca să fii printre primii care afli când se deschid porțile cursului de 12 luni: Atelierul Inimilor Creative!

Cu drag, Andrada

Despre mine și misiunea mea, poți să afli mai multe AICI!