Portret urban de vară: Femeia Artei și Artizanatului

Cine este ea și ce anume o face să se diferențieze în peisajul urban al orașului?

Te invit să o cunoști mai bine, să intri în lumea ei, și să o descoperi în tine!

Trăsăturile femeii Artei și Artizanatului:

Relaxată

Figură boemă, de la șuvițele libere, la hainele personalizate și accesoriile inedite, până la sandalele subțiri și comode, iubitoarea de artă și artizanat, este o femeie fericită și relaxată.

Îndrăgostită

Îndrăgostită până peste cap de culori și arome, își împarte cu dărnicie la fiecare pas, din zâmbete și voie bună, în lumina caldă și strălucitoare a soarelui de vară.

Diferită și educată

Este ușor de recunoscut pe stradă fiindcă este diferită de celelalte doamne și domnișoare.

Imaginea ei, nu apare în reviste sau la televizor, dar o vei vedea cu siguranță la festivaluri de muzică, dansând relaxată, și la expoziții sau manifestări culturale, inspirând adânc în plămâni, iubirea pentru frumos.

Creatoare

Fire creativă, este atrasă ca un magnet de artă, în toate formele ei. Cu siguranță încearcă să creeze pentru plăcerea ei personală, și adoră să ofere cadouri din propriile creații, sau ale altora, la fel de pasionați de artă ca ea.

Darnică

Sufletistă și uneori timidă, e tentată să admire alte persoane creative pe care le consideră mai talentate decât ea, cărora le susține eforturile, cumpărându-le produsele. O face din toată inima fiindcă știe ce înseamnă și apreciază creativitatea, la adevărata ei valoare.

Luptătoare

Este o adevărată luptătoare pentru valorile în care crede, pentru bine, corectitudine și drepturi egale pentru toată lumea. Are un set de credințe ce îmbrățișează diversitatea și știe că iubirea, este mai presus de orice, misiunea ei cea mai sfântă.

Respectă Natura și Trecutul

Iubește natura, cu patimă și ardoare, respectând fiecare formă de viață.

Își conștientizează impactul și prezența în această viață, fiind atentă la amprenta pe care o lasă în urmă. Reciclează, reface, refolosește, cumpără produse curate și susține producătorii locali. Păstrează tradiția și este mândră de cultura și rădăcinile ei.

Strălucește de bucurie

O vei întâlni la ediția de vară a Târgului de Handmade Creative Buzz, în perioada 1-3 Iunie, în Piața Mică din Sibiu, unde se va răsfăța cu produse create din iubire, pasiune și dedicație pentru frumos. Va încerca o gura de bere artizanală împreună cu prietenii ei și nu va simți nici o urmă de vinovăție, înfruptându-se din delicatesele de casă.

Creative Buzz Sibiu artă Handmade festival Heartwarming
Credit foto: Creative Buzz

Va fi în elementul ei, va pluti de fericire și va fi acolo liniștită, devreme, târziu, și de încă 2 – 3 ori, fiindcă de fiecare dată va mai vedea câte ceva interesant care îi va atrage privirea.

Asta a așteptat! Să vină vara!

Dacă și tu ești o iubitoare de handmade, arată-le tuturor inima ta strălucitoare!

Ești o inspirație și alături de noi, putem transforma vara, într-o boemie de emoții și culori, cum nu a mai văzut România!

Urmărește Heartwarming Sibiu pe Facebook, pentru doza ta liberă de artă și cultură!

Heartwarming Sibiu Artă artizanat handmade cadouri

Cu drag,

*Heartwarming Sibiu este partener media al Târgului de Handmade Creative Buzz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s