Termeni și Condiții

Heartwarming SRL

de Săftescu Andrada

DESPRE

Heartwarming SRL este entitatea juridică sub umbrela căreia există Agenția Heartwarming Marketing, Atelierul Inimilor Creative, Jurnalul Inimilor Creative Heartwarming Shop, Imaginarium și andradasaftescu.com.

SC. HEARTWARMING SRL este înregistrată la Registrul Comerțului Sibiu sub  nr: J32/276/14.02.2022, CUI 45632015, cu sediul în SIBIU, Aleea Călărașilor, Cartier Hipodrom I, nr. 1, sc.A et. 8, ap. 33

Autorul și proprietarul tuturor cursurilor și proiectelor derulate prin Heartwarming SRL este Săftescu Andrada.

1. Acceptarea termenilor

Trebuie să citiți cu atenție acșsti Termeni de utilizare („TDU”) ale site-ului andradasaftescu.com. Serviciile pe care HEARTWARMING SRL le oferă sunt supuse următorilor Termeni de Utilizare („TDU”). HEARTWARMING SRL își rezervă dreptul de a actualiza TDU în orice moment fără notificare.

ACEȘTI TERMENI SUNT ÎNTRE HEARTWARMING SRL ȘI DUMNEAVOASTRĂ, ȘI ACCEPTAȚI ACEȘTI TERMENI PRIN:

(a) PLASAREA UNEI COMENZI PRIN ACEST SITE;

(b) UTILIZÂND ACEST SITE ÎN ORICARE ALTE MODURI;

(c) ACCEPTAREA ACORDULUI CU ACEȘTI TERMENI. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI TERMENII, NU UTILIZAȚI ACEST SITE.

Acest site („Site-ul”) include:

(a) vânzare de produse

(b) suport online și alte servicii on-line accesibile prin intermediul site-ului web

(c) informații tehnice, contractuale, despre cursuri, marketing și alte informații

(d) conținut, cum ar fi date, text, software, sunet, fotografii, grafică, video, mesaje sau alte materiale

HEARTWARMING SRL  controlează și administrează site-urile sale din diverse locații și nu dă nici o declarație că acest site este adecvat sau disponibil pentru utilizare în toate locațiile. Toate produsele și serviciile de la HEARTWARMING SRL pot să nu fie disponibile în locația dvs., iar livrările pot varia în funcție de locații.

2. Dreptul de autor

Conținutul complet (text, imagini, grafică etc.) disponibil sub adresa producătorilor este supus drepturilor de autor și altor legi privind proprietatea intelectuală / industrială.

Conținutul acestui site și ale cursurilor nu va fi utilizat de terți și / sau exploatat în scopuri private și / sau de afaceri. Sunt excluse acele versiuni demo care sunt furnizate pe site pentru descărcare.

3. Accesare și/ sau descărcare cursuri

În vederea accesării și/sau descărcării cursului, utilizatorul este rugat să furnizeze informații adevărate, curente și complete despre el în conformitate cu șablonul de cerere. În plus, utilizatorul trebuie să actualizeze aceste date în mod regulat, pentru a le menține corecte, corecte, actuale și complete.

Dacă solicitați o versiune demo a unui curs, datele dvs. vor fi prelucrate în cadrul companiei HEARTWARMING SRL și al proprietarului sau companiei care deține produsul solicitat.

Informațiile furnizate de HEARTWARMING SRL vor fi utilizate pentru a îndeplini serviciile solicitate de dvs. Veți primi e-mailuri care sunt necesare pentru a încheia accesul la produsul solicitat și pentru a utiliza sprijinul tehnic în acest caz.

HEARTWARMING SRL poate contacta Clientul, fie la adresa de e-mail, fie la numărul de telefon indicate, în scopul de a clarifica orice îndoială, de a confirma efectuarea comenzii sau cu privire la orice problemă în legătură cu procesarea comenzii.

Acceptați drepturile de autor și documentele aferente cursului.

Prin achiziționarea unui curs nu achiziționați dreptul de proprietate asupra cursului; dreptul de proprietate și drepturile de autor ale cursului rămân în exclusivitate ale producătorului. Prin urmare, nu aveți dreptul să utilizați cursul și / sau materialele aferente cursului  în scopuri profitabile. Sunteți obligat să nu utilizați cursul în scopuri ilegale; în special trebuie să respectați dreptul de proprietate și drepturile de autor. Utilizarea mărcilor, siglelor, mărcilor comerciale și a altora nu este permisă fără acordul prealabil al titularului de drepturi.

Orice utilizare ilegală a cursurilor comercializate pe site-ul andradasaftescu.com poate conduce la proceduri civile sau penale prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteti obligat să despăgubiți proprietarul de drept de orice daune care decurg din încalcarea obligațiilor menționate anterior sau care decurg din încălcarea drepturilor proprii sau ale terților; inclusiv pierderile economice și de consecințe. Trebuie să despăgubiți proprietarii de drept de orice pretenții ale unor terțe părți care decurg din astfel de încălcări.

4. Politica de returnare

HEARTWARMING SRL nu returnează banii pentru produsele achiziționate. De aceea, înainte de a cumpăra un produs, asigurați-vă că este ceea ce căutați. O versiune demo a produsului vă poate ajuta să alegeți mai ușor.

5. Politica de reclamații

Noi, echipa HEARTWARMING SRL, suntem în permanență preocupați de calitatea serviciilor și a produselor. Prin urmare încurajăm orice feedback, pozitiv sau negativ. Apreciem timpul și efortul tău pentru a ne comunica orice sugestie, satisfacție sau insatisfacție legate de experiența ta cu site-ul andradasaftescu.com

Ne puteți contacta prin una dintre modalitățile de mai jos:

Telefon: +40744187961

E-mail: contact@andradasaftescu.com

Sau direct prin secțiunea Contact a acestui site.

Reclamațiile trebuie să conțină numele, datele de identificare și contact ale clientului, inclusiv numărul de telefon, precum și descrierea aspectelor reclamate.

***În cazul în care nu ești pe deplin mulțumit(a) de răspunsul nostru, te poți adresa Agenției Naționale pentru Protectia Consumatorului (A.N.P.C.), Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Telefonul Consumatorului: 021-9551, e-mail: cabinet@anpc.ro, http://www.anpc.gov.ro.

Acasa

Despre

Contact

Politica confidențialitate

Termeni și condiții

ANPC

© 2022-2023 – Urmează-ți inima creativă – Marketing cu Inima pentru Afaceri Creative făcute cu Inima

Ia legătura cu Andrada

Andrada este mereu disponibilă pentru colaborări și discuții persoane creative. Dacă vrei să o contactezi direct, o poți face pe social media sau pe email la adresa: contact@andradasaftescu.com